23 maart 2019 Amsterdam: de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van het Ronde en Platbodemjacht!

28 februari 2019

Op 23 maart a.s. organiseert de SSRP haar Voorjaarsbijeenkomst in het Scheepvaartmuseum te Amsterdam. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer en dat is positief in het kader van het beïnvloeden van het broeikaseffect. Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers in de zaal met het wonderschone uitzicht over het water en de ‘Stad Amsterdam’. Op het programma staan een mooie presentatie van Alexander de Vos, ons jaarverslag over 2018, gevolgd door de bekendmaking en overhandiging van de jaarlijkse wisselprijzen. Na de lunch een rondleiding met een bezoek aan de prachtige collectie van de bibliotheek.
Doet u al mee?


 

Graag uw aandacht voor de factuur van de SSRP voor 2019

Indien u toestemming heeft gegeven voor het via Incasso innen van de Jaarlijkse bijdrage voor Inschrijving en eventueel het collectieve abonnement op de Spiegel der Zeilvaart, zal het verschuldigde bedrag binnenkort van uw rekening worden geïncasseerd. U heeft de factuur inmiddels ook via de mail ontvangen.
Mocht u deze niet hebben ontvangen, wilt u dan het door u opgegeven e-mailadres, dat nu bij de SSRP bekend is willen controleren? En zorgt u voor voldoende saldo op de rekening? We verwachten dat u de facturen zonder incasso zelf snel overmaakt.
U kunt uw eigen gegevens vinden in 'Mijn SSRP' en de factuur daarin bij "Mijn facturen".


Zet 25 mei 2019 ook in uw agenda: Statenjacht 'Friso' 125 jaar!

Op 25 mei willen we deze bijzondere gebeurtenis van het 125 jarig bestaan, c.q. het 65 jarig bestaan als Statenjacht luister bij zetten door een grote vlootschouw van “Oud “Hout” in en rond de haven van Grou. Een geweldig feest dus waaraan iedereen die een hart van hout en gevoel voor traditie heeft mee zou moeten doen. Wanneer u een HOUTEN schip heeft, geen lid bent van Oostergoo en toch mee wilt doen, kan dat natuurlijk. Het moet een spektakel worden!
Heeft u zich al opgegeven?


Terug naar overzicht